Monday, March 19, 2012

Pada Satu Malam Jumaat....

Entry kali ni,sekali lagi penulis blog ini merangkap Leader of FatalFrame "The Origin",Faisal Awiengs menerjah masuk ke dlm Highland Tower,kali ini bersama rakan "The Origin" sndiri iaitu MUS...

Mus yg beria-ia nk masuk ke Highland Tower kali ini sbb ingin merasa sndiri pengalaman masuk ke dlm kawasan yg dikhabarkan "keramat" walaupun area kawasan perumahan itu berada dlm daerah keramat...

Lokasi-Highland Tower Keramat,Kuala Lumpur
Masa-2.30 AM
Tarikh-24-04-2010
Camera-Camera DSLR(kami xmahir gunakannya)

Gambar Pertama Highland Tower


Cuba Menghampiri ke kawasan itu...


Memeriksa Apartment itu dari luar...


Semak-samun yg memenuhi persekitaran area itu...


berada di Blok C


Inilah Entrance Highland Tower


bersedia untuk masuk ke dlm apartment tinggal ini


sebenarnya kawasan ni gelap sgt


Apartment B kelihatan dari sini


semak-samun


Tanah berselut di dlm Highland Tower
(amaran-jgn masuk Highland Tower jika hari itu hujan,pakai kasut)


terpaksa berjalan perlahan kerana tanah berselut...


Satu2nya Sign Highland Tower


Bilik Stor(?)


Persekitaran yg kotor


Melihat sekeliling


berhati2 dgn kawasan sekeliling,risau "benda" lain plak yg dtg...


Xtau nk ckp ape bnda ni,tp rasenya korg pun tau pe benda ni..


Cuba menghampiri tangga


Berdekatan bilik stor


byk contengan di hampir setiap dinding


Penulis Blog
Faisal Awiengs
(knp mst pakai helmet?)


The Origin
Mus


Entrance untuk memasuki tangga
nmpk mcm seram?
try dtg sini lah!!!


kehidupan hijau


Ketika waktu beredar,sempat snap blok B



jalan batu halus yg "menunjuk" jalan ke Highland Tower


sempat merakam video


Tandas Express(?)


Blok B yg tidak kesempatan untuk singgah masuk


So,conclusion untuk entry kali ini,perjalanan ke Highland Tower hinggalah balik keluar dari situ agak seram disebabkan ianya Malam Jumaat,diikuti dgn nyalakan anjing yg bertalu2 kat luar kawasan tu,dah tu plak bulan mengambang...PERGH...

Ok,untuk entry seterusnya still lagi ngan Highland Tower,tp kali ni untuk pertama kalinya "The Origin" menjejakkan kaki ke dlm Highland Tower...so klu nk tau pe yg terjadi kat kami,harap anda setia mengikuti entry seterusnya...


Sekian
Penulis Blog FatalFrame09
Faisal Awiengs
Leader of FatalFrame09 "The Origin"

1 comment:

Faisal Awiengs said...

hunny kitty-klu psal orb2 ni,saya xberani nk comment,sbb saya xpkar lagi dlm orb2 ni,cuma mana yg kami nmpk jelas,baru kami highlight-kan dlm post...