Wednesday, June 17, 2009

~The Origin~Revenge Of The Ghost

Salam kepada semua pembaca blog aku ni...

sebagai editor dan selaku penulis tetap dan "The Origin", aku nak minta maaf kerana dlm bbrp bulan dan minggu dan hari yg lepas, aku tidak menge"post"kan apa2 post yang terbaru dlm blog aku ni...
bkn kerana aku sudah muak dalam berhenti menulis atau juga sudah berhenti dari mencari "kehidupan ghaib" ini...
ini semua kerana aku sedang busy dengan study aku...aku sedang mengalami waktu2 yg amat sibuk dlm kehidupan seorg student ini...
mmg aku tidak mempunyai waktu untuk menulis dan postkan cite2 terbaru aktiviti kitorg...
tp jgn risau...walaupun agak lame aku xpost,aku dan "The Origin" still menjalankan tugas2 dalam pencarian "kehidupan ghaib" yg misteri lagi mistik...
aku akan try gak mencari waktu2 untuk mengupdatekan post dlm blog ini..
so..korg jgn la berhenti mengunjungi blog ini...
aku btol2 appreciate atas keprihatinan korg smua dlm membaca,membuka,mengutuk,membebel dalam dan dpan blog aku...
btol2 appreciate kerana tanpa korg,xde tujuan la aku nk menulis blog ni..hehehehe

So..sbrg kemusykilan,kebingungan,kepeningan kepala,
boleh la korg contact aku melalui blog ini or myspace aku ok...!

bak kata seorg lecturer aku kat tmpt aku study ni...

"Mencari benda2 ni mmg senang,nak menampakkan dengan mata sendiri mmg susah,faisal"

Salam Ikhlas dari aku
FAISAL AWIENGS

3 comments:

Macbeth said...

ha ah,aku form 5,
mak aku msuk maktab setahun,
dorg kena buat blog,
pensyarah suruh,
so kena lah buat,

Zampeada said...

of kos lar selalu check kan? hehehe...

Anonymous said...

minat cite ganas? ape kate ko usha cite cannibal holocaust ke, violenca in arizzona ke, Il paese del sesso selvaggio ke.. tengok cite camni baru ade brand.. kalu nak tengok, call aku.. takkan tak kenal member?
AC.MILAN-HATES-NEWCASTLE