Friday, September 18, 2009

Hari Pelepasan-Merdeka!!!

Salam Kepada Semua pembaca blog ni...
Hahahahaahaha...

selama sebulan aku "berehat" dari meng-update-kan blog ni...
mesti korg tertunggu2 akan post terbaru dari kitorg kan..????
xpe2...harap korg bersabar..kerana
post ini juga bkn untuk citer terbaru kitorg..
ini just untuk posting yg teristimewa bgi kitorang...
kerana...slama sblan kitorg gak x wat2 pe...
slain meningkatkan amalan di bulan ramadhan(ye ke...???)
kitorg akan kembali aktif melakukan pencarian benda2 ghaib ni...
setelah mereka(paham2 je la sape)
juga diberi rehat yg puas iaitu 30hari tanpa gaji & notis..
kembali menghantui malam2 korg di mana jua anda berada...
so...berhati2 di jalan raya(?)....
aku akan posting yg terbaru xlama lagi...tp xjanji bile...tp xlama..
tggu je la...

dan sebagai penutup kata di akhir bulan yg paling mulia di bulan islam...
aku,FAISAL AWIENGS dan krew2 FATALFRAME09 ingin mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN
kepada semua yg pernah terlibat ngan adventure kitorg ni dari permulaan
di rumah mona fandey sek.7 smpai la highland tower(yg terbaru ni)
secara langsung dan xlangsung dan kepada yg byk memberi tunjuk ajar,nasihat,cemuhan,kutukan ,kritikan,marahan,syarahan(?) kat kitorg...
kpda mak,ayah n adik bradik aku...thx 4 understand ngan perangai gile aku ni...
kat geng2 fatalframe yg lain...dari dak2 se-universiti,serumah,se-main,
thx a lot la sbb korg layan karenah hantu aku...
hahahaha,korg smua sbrnya berani just takut untuk pamerkan keberanian korg kat aku...
ok...hopefully korg still ada interest untuk wat bnda2 ni lagi..
n kpada yg still sokong kat keje kitorg ni...thx a very lot tau kat korg...
n kpda yg membaca blog ni...thx a million much kat korg...sbb korg la aku buat blog ni...

okla..pnjg sgt ni...nnt korg xbaca plak...
ni aku selitkan video salam raya "kawan" aku ni..
jmpa lagi di post yg akan datang...!!!

Salam RayaInsaf Dari -
Faisal Awiengs-Penulis Blog Fatal Frame 09

video
hahahaah....enjoy...!!!

4 comments:

Zampeada said...

aku pun dah lama sgt topang dagu menunggu cerita2 menarik ko nih sejak bbrp bulan nih... harap2 ada lagi yg terbaiklah...hehehe....

Riana Rozlan said...

ble nk de citer bru nieyh???

f.l.o.w.e.r.f.r.o.m.h.e.l.l said...

nak tahu lagi...cr la citer yg best2 tuk ktorg semua....

singamaraja said...

Salam ziarah dari Singamaraja