Thursday, November 5, 2009

Hard In Hardness's Hardship

Salam Semua Pembaca Blog ini...
(xkisah la sape2,janji yg dah terbukak n terbaca blog ni)

pada kali ini, aku dapat berpeluang untuk meng-update-kan blog ini,tapi bkn entry baru la..
bkn xde cite baru,ada,tp memandangkan skrg ni aku btol/sgt/sumpah/serius/mmg bz,bz apa..?ah, yang ini kita xtau ni(mcm ayat dlm filem je)...xda la..aku bz ngan xsimen sem ni la..
tension gile...smua nk kna submit dlm seminggu lagi...aduh2..pdhal ade yg xwat pe2 lagi(yeke?)..
ntah la..bkn aku mlas nk update...just mmg xde time la nk bkak blog..4 ur info,dlm 2minggu gak aku x jengok blog aku ni..aduh2..
sory la klu wat korg menunggu2 cite terbaru dari kitorang...
mmg ade cite baru dari aku n geng2 fatalframe ni..
just korg tggu jela...
insya ALLAH aku akan kmbali aktif dlm bln 12(sory lama sgt,sbb time tu dah abis sem)..
hehehehe
time tu la cite dari bln 5 smpai 10 aku update kan..penat2 la,janji aku tulis n bagi korg baca..
ok2...???


n kepada smua yg comment kat slbah kanan page blog ni..
aku ucapkan very million thx a lot la coz sudi berkongsi pandangan,kritikan,cemuhan..
apa2 je la yg positif n negatif..
jgn risau...aku xambil hati jika ada comment yg agak "kasar"..
aku ambik sbgai kritikan membina untuk aku dlm meng-improve-kan lagi style blog ni..
sory 2 say..
aku mmg xreti sgt dlm nak men-decorate-kan page ni..
yela...aku mmg ske wat cite seram(pdhal xseram mane pun)
aku yg jenis "rock-keras" skit..so nk wat cantik2 ni mcm bkn dlm kepakaran aku la..
better biar je la page yg gelap sunyi ni ...
klu dlm style penulisan plak..
erm..ntah la...aku xleh sgt nk wat cite gempak2 sgt..
nnt org ingat aku reka2 cite...
aku nk bgi korg tau pe yg kitorg rase,nmpk,dengar,pijak(?) ketika dlm pencarian "benda" tu..
kire cite benar la..
klu korg rase xseram time baca blog tu...mknanya xseram jugak la kat kitorang time pergi tu..
tp korg just baca je..
korg xpergi lagi lokasi2 kitorg ni..klu dah masuk..tau la sndiri pe rasenye..hahahahaa
plg terbaru pun,aku g 1rumah kat area puncak alam(tp bkn kat situ,lagi dalam)..
ada 1rumah banglo(?) kat btol2 dlm hutan...terpacak 1 kat situ..dah kena tinggal..
pergh...aku dtg2 je kat situ dah dpt feel yg lain mcm..
yela..dlm hutan plak..
agak seram...besar..nntkan je la cite nye nnt ye..hahahahahaa

(THX ZURA COZ "WAKE-UP"KAN AKU TTG BLOG NI)..
ALSO TO EDDIE ROSEQA...NNT I(?) BACA BLOG U YE...HAHAHHA

SALAM DARI
FAISAL AWIENGS

5 comments:

AzeEra said...

bile nak letak name aku dlm blog ko..hehe..;D

my name is E said...

wokeyh2x...tade hal..anytime jer u ley jenguk blog me... ngee~!!!

My Name Is E,

ketot said...

Hahaha faisal kao ltk nama aku,thankss lah ye :D good luck okay.

lanGit berdOsa said...

eeee..aku ske agt blog nie..x mcm blog aku...merapu jer...apapun jgn lupak mention nama aku k..n jgn lupak add facebook aku gak...nti aku soh geng2 aku add blog nie...

Zampeada said...

lama gak tak update ni. nak kena tarik balik lesen ni...