Monday, February 14, 2011

Mencari Gambar2 Yang Hilang...


Salam Semua Pembaca Blog FatalFrame ini...

Maaflah Banyak2 kerana blog ini kini hampir menjadi "karat" kerana terlalu lama sangat tidak meng-update-kan dirinya kerana banyak perkara yg harus aku lakukan ketika ini.Antaranya :

1 keje part-time yg xtentu masa
2 mencari keje yg sesuai
3 "mission of the world"
4 mencari lokasi tempat2 seram lagi...(on d way g kubur mona fandey)
5 tidur...(mmg xdpt dielakkan...)
6 mencari gmbr2 yg hilang dalam external hard-disk..
7 jarang jengok blog

so..itula antara sebab2 yg buatkan blog ini menjadi karat...

tp,sekarang ni aku dah jmpa 1gmbr penting yg berkaitan ngan part-2 rumah sungai buloh (post terakhir dlm blog ini)...gmbr tu ade menampakkan "entiti" dlm tu,cuma skrg ni tgh edit untuk bagi korang-para
pembaca-untuk melihat "benda" tu ngan lebih jelas (untuk bagi siapa yg dah tgk kat laptop aku sndiri)...

pada masa aku tgh update blog ini,aku baru saja balik dri alam damai,mencari "hantu fauziah" yg telah di-claim berhantu di 1taman Alam Damai,KL...

klu nk tau psal cite aku g alam damai n kisah sebenar pasal Al
am Damai tu(aku yakin ramai yg dah tau pasal alam damai tu,ia berkaitan ngan gmbr pelik di Mastika keluaran bulan disember 2010)..aku akan ceritakan kesemuanya selepas post part-3 rumah seram sungai buloh...

aku dan "the origin" mungkin akan jarang buat benda2 ini selepas ini kerana kebanyakan member2 "the origin" terlalu busy ngan kehidupan masing2,so memandangkan blog,group ngan idea asal fatalframe09 ini dari aku,maka kebanyakan pencarian hantu ini dibuat oleh aku dan kawan aku dari KL,amerool (post first time masuk Highland Tower)...

akhir sekali,insyaALLAH aku akan try update blog ini dalam minggu ini...(sebab lambat sgt blog ini kerana aku tidak reti edit gmbr untuk meng-enlarge-lan picture untuk korg nmpk "entiti" itu)...thx a billion lot coz sudi meng-comment,membaca n mengkritik blog ini...kami "the origin" akan sentiasa mendengar kata2 korg itu....tanpa korang,sapa la lagi nk baca blog ini...betol x..?

aku bagi hint skit kat korg untuk post seterusnya...hehehehe
(mst korg tau kan pasal gmbr ni...???)

Salam FatalFrame 09
Faisal Awiengs-Ketua Editor Blog FatalFrame09
Azwan Nizam 23-Owner Transportation
Mus Hitman-Pemandu Arah
Syazwan Lemon-The Brave One

4 comments:

Dia.Honey said...

my entry pasal frenzy house

http://dia-honey.blogspot.com/2011/03/frenzy-house.html

Shadow Master said...

thx honey 8-)

Komodo Island is the New 7 Wonders of the World said...

mantap...salam persahabatan...nice blog...follow u back friends

Shadow Master said...

komodo-thx salam persahabatan