Tuesday, December 15, 2009

The Return Of FatalFrame 09

Aduh,baru je nak rehat dari semester yg "wicked" ni...
(hope pointer xjatuh merudum sgt kali ni)

ok,sudah sekian lama aku mendiamkan diri dari arena "penaipan berinternet yang terpanjang ini"(fatalframe xprnh stop membuat aktiviti mencari "that thing",just aku je "stop" seketika),kini aku kembali untuk menulis cerita tentang pengalaman aku dan "fatalframe" yang sekian lama,yang agak seram dan menakutkan(just jln cerita yg aku nk ceritakan agak susah untuk buat korang rasa takut),tak apa,aku akan sertakan sekali gambar2 yg tidak sesama sekali akan/telah/sudah/pasti/insyaALLAH di-Edit,kerana aku ingin menunjukkan jln cerita melalui gambar yg tlah diambil ketika aktiviti mencari "that thing"...

so,seperti apa yg telah aku janjikan dari post2 sebelum ini,aku akan update-kan semua cerita bermula dari slpas cerita aku,Mazwan dan abg aku,fizi pergi dari kolej tinggal kat Jln Semarak tu hingga yg kini...
Ini tempat2 yang aku akan ceritakan dlm post yg akan datang
(mengikut timeline bulan 5-12)

1.Highland Tower(bdk2 kl)
2.Jln Semarak(bdk2 kl)
3.Bukit Ampang(bdk kl)
4.Zoo Negara(alone)
5.Highland Tower/Bukit Damansara(alone)
6.Kubur Kristian/Klinik Cheras(alone)
7.Kubur Cina Istana Negara(alone)
8.Rumah Mona Fandey(lagi?-ngan lemon)
9.Zoo Negara(ngan faiz)
10.Flat Pekeliling(merol)
11.Segambut(merol)
12.Highland Tower(merol-tp masuk dlm)
13.Jln Seroja(fatalframe is back)
14.Jln seroja(lastly)

ok,korg nmpk byk kan?
so mmg tmpt2 tu aku telah pergi dan menyiasat kwsn itu
dan rata2 tempat ini aku pergi lebih dua kali untuk memastikan tmpt tu btol2 menyeramkan atau tidak..
dan ya,mmg ada org ckp kat aku...
"knp nk pergi mencari "that thing" pdhal korg pun tau yg bnda tu mmg wujud",
"korg xtakut ke nnt korg plak yg kena kacau?",
"korg ni dah ckup berani ke buat bnda2 ni?"...

hahahahaa...
ssah nk ckp,sbb klu aku ckp,mst ada yg balas balik..
baik aku diamkan diri n korg just tgk je pe yg aku wat..
klu xnk tau..lbh baik korg xyah tau...ok..
aku buat bnda ni just suka2 je...
hahahahhaa
okla..aku akan start update kembali pda hari selasa ini
(pdhal mmg dah hari selasa pun,just time blom tentu lagi...)
so korg just wait for the last...
aku try wat yang terbaik...
hope korg enjoy ngan picture default aku yg terbaru ini...
hahahhaahaha!!!
Salam Mistery Within Mystery Dari Aku n Fatalframe
Faisal Awiengs

cube teka kat mane "setan" ni melepak???

8 comments:

my name is E said...

holla...yer...E okay2x jer..sihat jer disinieh...wah, u tak takut ker dgn sumer nieh...cam mencabar dorg taw..hehe

Sweet Cleopatra said...

jln smarak tu kt mne???
n bile nk post en3 lg..

misz nuriqa said...

welcome...
but bt0l kew penyiasatan ni??
rase mcm x real p0wn dew gk...
sorry...

misz nuriqa said...
This comment has been removed by the author.
Zampeada said...

bilo nok update ni dek?

tak sabar2 dah ni nak baca...

Zampeada said...

lamo pakcik tertunggu-tunggu bila lah gerangannya ko nak hapdet blog ko ni... fedap tau aku!

Rashid said...

Salam

ishh .. syaitan ke cam tu?? adoii.. okey je tu.

Shadow Master said...

E:hahaha...takut..?mmg la takut,tp i nk ukur sejauh mane "ketakutan" saye tu..ahaha

SC:kat kl,dkt ngan MMC

Nuriqa:xpela klu xcaya,tp klu de peluang,jom ikut saye wat bnda2 ni..

Zampeada:dah update dah pun.hahah

Rasyid:a'ah gitu la setannya..